Over ons

Badenbroek Van de Kasteele advocaten bestaat uit een samenwerking van advocaat mr. Anneke de Graaf en advocaat mr. Floris Van der Kasteele. Het kantoor biedt een brede service op diverse rechtsgebieden en staat zowel particulieren als ondernemers bij in civiele zaken.

Anneke en Floris hebben beiden jarenlange ervaring en staan voor persoonlijke aandacht, een juiste strategie en het behalen van goede resultaten. Zij kijken niet alleen met een juridische blik, maar ook met een menselijke.

Anneke en Floris zorgen ervoor dat zij voldoende kennis en kunde hebben over de rechtsgebieden waarin zij werken. Zij hebben zich op de onderstaande rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd. Op grond van deze registratie zijn advocaten verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Anneke kan als mediator cliënten op een passende wijze begeleiden bij hun juridische problemen en geschillen. Dit betekent dat zij in sommige zaken als advocaat zal optreden (partijdig) en in andere zaken als mediator (onpartijdig).

Floris is naast advocaat ook werkzaam als systemisch coach en staat clienten bij op zowel het juridische als persoonlijke vlak.

Beide advocaten moeten zich houden aan de gedragsregels zoals deze gelden voor advocaten. Dit zijn de Gedragsregels

Anneke de Graaf

  • personen- en familierecht
  • arbeidsrecht

 

Floris van de Kasteele

  • ondernemingsrecht
  • algemene praktijk

 

Het team

Op ons kantoor zijn 2 advocaten werkzaam. Hierbij stellen wij ons graag aan jou voor:

 

mr. Anneke de Graaf is advocaat en mediator in conflictsituaties zoals bij een dreigende echtscheiding

mr. Anneke de Graaf

Anneke de Graaf is werkzaam in de personen- en familiepraktijk.  Zij staat haar cliënten hierin op een betrokken manier bij, communiceert duidelijk en hanteert een realistische en praktische aanpak. Zij komt hierbij voor haar cliënten op.

Linkedin Anneke     Mail Anneke

mr. Floris van de Kasteele is advocaat en systemisch coach

mr. Floris van de Kasteele

Procedures hebben impact op leven en bedrijf. Vanuit zijn juridische kennis en kunnen en zijn rol als (systemisch) coach ziet Floris wat er tussen partijen speelt, zonder de belangen van de cliënt uit het oog te verliezen.

Linkedin Floris      Mail Floris

Heb je nog vragen?

Bel of mail ons gerust en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Back to top