mr. Anneke de Graaf

Advocaat

Anneke de Graaf heeft na haar studie Rechten aan de Open Universiteit te Heerlen allereerst als jurist gewerkt en is sinds 2008 werkzaam als advocaat.

In 2016 is zij een samenwerking aangegaan met mr. Floris van de Kasteele. Het kantoor Badenbroek Van de Kasteele advocaten kan hierdoor hulp bieden op meerdere rechtsgebieden voor zowel ondernemers als particulieren.

Anneke de Graaf is gespecialiseerd in personen- en familierecht en arbeidsrecht. Zij houdt zich voornamelijk bezig met echtscheidingen, alimentatiezaken, familiekwesties en ontslagzaken. Zij heeft hier ruime ervaring in.

Dit zijn zaken die vaak pijn en onzekerheid met zich meebrengen. Anneke de Graaf is betrokken, maar zorgt er wel voor dat er een duidelijk en doelgericht plan van aanpak wordt gemaakt. De uitvoering gaat in goed overleg met de cliënt, waarbij Anneke haar kennis en ervaring gebruikt om met de cliënt tot een zo’n goed mogelijk resultaat te komen. Cliënten geven aan dat zij zich bij Anneke gehoord voelen, de wijze van communiceren prettig vinden en ervaren dat er een goede kennis van zaken is met een praktische aanpak. Anneke staat clienten gezamenlijk bij om te proberen tot een oplossing in overleg te komen. Anneke staat ook cliënten bij die niet in staat zijn tot een gezamenlijke oplossing te komen en zal in dit geval voor 1 cliënt optreden en daar waar nodig procedures voeren.

In 2023 start Anneke met een mediationopleiding bij Dialogue te Bussem. Mediation is een vorm van conflictbemiddeling waarbij de mediator onafhankelijk en neutraal optreedt. Een mediator begeleidt het proces met als doel om van problemen tot een oplossing te komen. Hiermee zal Anneke ook op dit vlak clienten van dienst kunnen zijn.

Indien Anneke tijdens haar werkzaamheden en begeleiding van clienten opmerkt dat er meer nodig is op het gebied van bijvoorbeeld herstel van communicatie, kan zij zonodig haar collega mr. Floris van de Kasteele verzoeken om hier op te coachen. Hij is naast advocaat ook werkzaam als systemisch coach. 

Heb je nog vragen?

Bel of mail ons gerust en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Back to top