Rechtsgebieden

BVDK Advocaten is in staat ondernemers en particulieren juridisch bij te staan op de volgende rechtsgebieden:

Personen- en familierecht

In het personen- en familierecht komen zaken aan de orde die mensen zeer persoonlijk kunnen raken. Dit brengt veel emoties met zich mee. Het is dan prettig om een advocaat te hebben die jou begeleidt en bijstaat in dit proces. Hierbij houden wij het gemeenschappelijk belang in het oog en streven naar een oplossing die duurzaam is. Als we er met de andere partij niet uitkomen, gaan we naar de rechter. Als advocaat behartigen wij de belangen van onze cliënt.

 

Echtscheiding en alimentatie

Bij het beëindigen van een relatie moet er vaak veel geregeld worden. Dit terwijl er bij de betrokkenen veel emoties spelen. Het is dan belangrijk dat je hierin deskundig wordt bijgestaan. Wij kunnen jou hierin ondersteunen en advies geven. Wij begeleiden het echtscheidingsproces voor jullie beiden of voor jou alleen

 

Als ondernemer krijg je met veel zaken te maken. Of het nu gaat om (arbeids)overeenkomsten, conflicten, fusies en overnames, ontslag van werknemers of wellicht geschillen of advies in de persoonlijke sfeer, wij kunnen jou hierbij begeleiden. Wij denken graag op alle vlakken met je mee.

 

Huur- en vastgoedrecht

Vanaf het moment van bouwrijp maken van de grond tot het moment van de exploitatie van een gebouw, krijgt men te maken met het juridische krachtenveld. Wij kunnen jou begeleiden in de hele keten.

Brede ondersteuning rechtsgebieden?

Onze brede juridische ondersteuning op het gebied van rechtsgebieden is sinds 2016 mogelijk wegens de samenwerking van advocaat mr. Anneke de Graaf en advocaat mr. Floris Van de Kasteele.

Heb je nog vragen?

Bel of mail ons gerust en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Back to top