Opstellen ZZP-overeenkomst

De ZZP-ers is niet meer weg te denken uit de Nederlandse economie. Of je nu gebruik maakt van ZZP-ers of zelf een ZZP-er bent, een goede overeenkomst is onontbeerlijk. 

BVDK Advocaten heeft ruime ervaring met het opstellen van ZZP-overeenkomsten en kan je helpen bij het opstellen of beoordelen daarvan. De ZZP-overeenkomst laat zich juridisch gezien kwalificeren als een overeenkomst van opdracht.

Wij zorgen er voor dat de taakomschrijving en de verplichtingen duidelijk worden neergelegd. Ook wijzen wij er op dat een ZZP-er meerdere opdrachtgevers moet hebben. Het kan voor jou als ZZP-er daarom van belang zijn een overeenkomst op te stellen die voor meerdere opdrachtgevers geschikt is. Ook als opdrachtgever kan een standaardovereenkomst uitkomst bieden.

Bij het opstellen van de overeenkomst bespreken we eerst wat jij als opdrachtgever of ZZP-er beoogt en wat de werkzaamheden zijn. Daarbij kunnen we ook, over en weer ,naar de verwachtingen en verplichtingen kijken. We streven ernaar om de overeenkomst op maat te maken.

 

Wil je juridische hulp van BVDK advocaten bij het opstellen of aanpassen van een ZZP-overeenkomst? 

Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Heb je nog vragen?

Bel of mail ons gerust en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Back to top