Coaching bij onderhandelen

In sommige situaties is er niet alleen juridische hup en ondersteuning nodig, maar ook advies vanuit het menselijk oogpunt. Als een zaak alleen vanuit het juridisch oogpunt wordt benaderd, wordt voorbij gegaan aan de menselijke aspecten. Dit kan een zaak onnodig op scherp zetten.

Daarom bieden we ook coaching bij onderhandelingen. We bestuderen je dossier en geven daarover een juridisch advies. Je weet dan wat je rechten plichten zijn. Daarnaast bereiden we je in een aantal persoonlijke gesprekken voor op bijvoorbeeld de onderhandelingen. We bespreken een aantal mogelijke scenario’s en geven je de tools om “stevig” aan tafel te zitten. We bepalen het speelveld van de onderhandelingen en jouw grenzen waarbuiten je van tafel wegloopt. Ook besteden we aandacht aan lichaamstaal en jouw houding aan tafel. Dit alles zorgt ervoor dat je zeker en vol zelfvertrouwen aan tafel zit.

Op deze wijze hebben we al menig conflict vermeden waarbij partijen samen verder konden en tot een mooie overeenkomst zijn gekomen.  

Heb je nog vragen?

Bel of mail ons gerust en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Back to top