mr. Floris van de Kasteele

Advocaat

Floris van de Kasteele is sinds 2000 advocaat. Vanaf het begin van zijn loopbaan is hij werkzaam op het gebied van het vastgoed- en huurrecht. In 2008 is Floris zich naast het vastgoedrecht meer en meer gaan toeleggen op het ondernemingsrecht. Sinds die tijd legt hij zich toe op deze drie rechtsgebieden. Floris heeft ruime ervaring op het gebied van adviseren en procederen.

Naast advocaat is mr. Floris van de Kasteele ook systemisch executive coach en coacht hij vanuit deze achtergrond ondernemers in (acute) conflict- en crisissituaties. Daarnaast coacht Floris ondernemers bij onderhandelingen in het kader van schikkingen, fusies en overnames. Hij combineert daarbij het juridische met de principes uit het systemisch werk. Meer informatie hierover is te vinden op www.florisvandekasteele.nl . Indien gewenst kan Floris ook als coach optreden in de familiezaken en mediations van zijn collega mr. Anneke de Graaf.

Floris is in 2016 samen met mr. Anneke de Graaf een samenwerking aangegaan en zijn zij gestart met BVDK Advocaten. Floris is geregistreerd in het rechtsgebieden register en volgt zowel op het juridische- als coachingsvlak de nodige opleidingen.

Heb je nog vragen?

Bel of mail ons gerust en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Back to top