Coaching

Naast jarenlange ervaring als advocaat, is Floris ook een ervaren systemisch coach. Hij integreert daarbij zowel de menselijk als de juridische aspecten van een geschil. Juridische problemen beginnen bij de mens en vinden vaak hun grondslag in het familiesysteem of het organisatiesysteem. Als de oorzaak van het conflict bijvoorbeeld door een familie- of organisatiesysteem naar boven kan worden gebracht, lost het conflict vaak op, zelfs als er slechts één partij bij de opstelling betrokken is. Vervolgens kan het conflict door middel van een vaststellingsovereenkomst ook juridisch worden vastgelegd.

Daarnaast coacht Floris mensen bij onderhandelingen, waar een advocaat (nog) niet nodig is. Hij geeft de onderhandelaar vanuit zijn jarenlange ervaring de juridische en menselijk tools mee om goed voorbereid aan de onderhandelingstafel te komen.

Ook bij fusies en overnames gebruikt Floris naast zijn juridische óók zijn systemisch coach bril. Hiermee kunnen problemen bij fusies en overnames worden voorkomen of worden opgelost.

Voor meer over coaching, kijk ook eens op:  https://www.florisvandekasteele.nl/

BVDK advocaten staat voor je klaar op het gebied van:

  • Coaching bij conflicten
  • Coaching bij onderhandelingen
  • Systemische begeleiding bij fusies en overnames
  • Conflictopstellingen
  • Familieopstellingen
  • Organisatieopstellingen

Lees meer over wat wij voor jou kunnen betekenen betreffende:

Heb je nog vragen?

Bel of mail ons gerust en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Back to top